marți, 10 mai 2011

Concursuri şi rezultate

Concursul Judeţean de chimie “Descoperă şi tu“

Sâmbătă, 2 aprilie 2011 a avut loc la Şcoala “Miron Costin “ din Suceava concursul judeţean de chimie “Descoperă şi tu” .
Concursul s-a desfăşurat pe trei secţiuni :
- postere şi afişe pe teme de chimie
- proiecte ştiinţifice de grup
- comunicări ştiinţifice de chimie aplicată

La concurs au participat şi elevii Bardan Diana şi Franciuc Tiberiu din clasa a VIII-a B de la şcoala noastră, la ultimele două secţiuni.
La secţiunea de proiecte ştiinţifice de grup au obţinut o menţiune cu lucrarea “Lumină şi culoare”, iar la secţiunea comunicări ştiinţifice de chimie aplicată au obţinut premiul I cu lucrarea “Apa - atât de simplă şi totuşi atât de minunată!”
Coordonatorul lucrăriilor - prof. Mioara Liliana Irimia.
Felicitări pentru rezultatele obţinute!

Concursul Judeţean de chimie şi biologie “Apa - miracolul vieţii”

Joi 5 mai s-a desfăşurat la Colegiul “Spiru Haret” din Suceava Concursul Judeţean de chimie şi biologie "Apa-miracolul vieţii" cu ocazia Zilelor Colegiului Naţional de Informatică “Spiru Haret” .
La concurs au participat şi patru elevi de Şcoala Mitocu Dragomirnei cu două lucrări:
Burac Nicoleta şi Ispravnic Felicia-Petronela din clasa a VIII-a C cu lucrarea "Apa- substanţă esenţială pentru viaţă", lucrare cu care au obţinut premiul I, şi Bardan Diana şi Franciuc Tiberiu din clasa a VIII-a B cu lucrarea “Apa” cu care au obţinut o menţiune.
Coordonator al lucrărilor: prof. Irimia Liliana Mioara.
Felicitări pentru rezultatele obţinute!
Concursul Judeţean „Pagina de sănătate”

Vineri 11 martie s-a desfăşurat la Colegiul “Petru Rareş” din Suceava Concursul Judeţean „Pagina de sănătate”. Tema acestui concurs a fost editarea unor pagini proprii în format A4 de către fiecare şcoală, cu exemple de bună practică privind desfăşurarea unor proiecte, parteneriate, campanii implementate la nivelul unităţii şcolare / comunităţii / judeţului şi care promovează valori ale educaţiei pentru sănătate.

La concurs au participat 15 şcoli din judeţ. Echipa Şcolii Mitocu Dragomirnei compusă din elevii: Luţ Cosmin, Cojocariu Ştefan, Franciuc Sergiu, Filip Samuel, Havriştiuc Otilia din clasa a VI-a B şi Daniş Ciprian, Roşca Vasile, Asofronie Emima, Franciuc Camelia, Havriştiuc Dana din clasa a VII-a A au obţinut o menţiune.

Felicitări tuturor pentru rezultatele obţinute!

Un comentariu: